Durerile si emotiile care se genereaza

Sezonul rece si racelile sunt deja un lucru combinat, la pachet. Si se stie ca in momentul in care ai parte chiar si de o raceala banala nu ai acelasi chef de munca si nu ai o stare psihica buna. De vina ar fi si emotiile negative ce se nasc din durerile in anumite zone. Cat de ciudat pare sa fie asta?

Durerile in cot care nu sunt simple dureri ci la propriu stari dureroase sunt specifice celor care au o incapatanare iesita din comun. Sunt cei care se limiteaza si nu vad dincolo de anumite experiente, sunt cei care sufera de ideea noului pe care de altfel nu o imbratiseaza prea usor.

Pentru durerile la nivel de umeri se considera ca persoanele in cauza se simt ca si cand ar fi nedreptatite. Se simt ca au o viata grea si parca numai lor li se intampla anumite lucruri. Sufera de asemenea de sindromul lipsei de apreciere care aduce se pare o ingreunare psihica dincolo de cea fizica.

Cand vine vorba de durerile in gat persoanele din aceasta categorie se definesc nu numai prin incapatanare insa prin exagerare pana la urma. Stii acei oameni care refuza orice si vad parca cu ochelari de cal? Inflexibilitatea lor este cuvantul de baza.

Durerile de coloana se coreleaza si ele cu stari negative. In acest caz tine de cei care nu au sustinere, dat fiind ca partea de coloana este cea de sustinere a trupului pana la urma. Sufera de lipsa de respect si apreciere a celor din jur, sunt cei instabili emotional vorbind, nemultumiti si din punct de vedere financiar.

Desi in medicina nu se coreleaza durerile cu anumite stari pana la urma tine si de tipul de dezechilibru produs in intreg organismul. Asa ca nu ne ramane decat sa ne tratam si intre timp sa ne cautam doza de energie si optimism, avand in vedere ca starea de fericire se defineste prin secretia de serotonina si dopamina.

Comentarii